Om oss

Myrängsgården är en upplevelse du inte trodde fanns.

Allt har sin början år 1729 då det första huset på gården byggdes. Det står fortfarande på plats och är grunden för den kringbyggda gård som byggts vidare, som idag även består av ett flertal medeltida härbren. I dag kan vi erbjuda 5 unika boenderum, där inget  är det andra likt.  Storstugan är där vi samlas för middag, vinprovning, eller samvaro framför den öppna spisen.

Genom att ha inventerat Zorngården på de recept som makarna Zorn serverade så kan vi även erbjuda ett robust lantkök med gourmetkänsla. Det gör vi idag via våra cateringbolag.

Vår affärsidé är att erbjuda skräddarsydda lösningar för alla. Maten och boende står givetvis alltid i fokus. Efter en lång middag sjunka ned framför öppna spisen med en god bok är ett sätt att komma till ro. Men välmående kan också bestå av en sakkunnigt ledd träningshelg inför Vasaloppet på skidor eller cykel. Eller varför inte boka en matlagningshelg tillsammans med företaget eller kamratgänget.

Från gårdstunet ser vi Orsasjöns vatten och bakom stugknuten tar storskogens stigar vid. Vi visar dig gärna Zorns fäbod Gopsmor, som ligger nästgårds.  Varför inte unna dig och de närmaste några upplevelserika dagar på Myrängsgården i Mora.

Välkommen!